Sunday, July 4, 2010

FINAL DAY of OUR GIVEAWAYS

Hari ni last day utk ~~PINKLOLIPOPS 1st GIVEAWAYS ~~..
saya difahamkan ada yang tak boleh nak leave comment..saya pun tak pasti kenapa..maybe setting tak betul kot (sorry la saya buta IT sikit so tak reti nak tukar settings)...
jadi sesiapa yang tak boleh nak comment d entry yang lepas boleh la leave comment di sini...
comment terakhir di terima sehingga pukul 12.00a.m sahaja

TERIMA KASIH kepada yang participate
kepada yang masih belum lagi boleh la cepat join
masih ada masa lagi =)

Photobucket

3 comments:

  1. wah..wish im have a luck here sis..=)..erm mamybe kalu ade notification yang mintak tulis2 huruf tue yang patut akak buang..so blh je komen terus nt..=)

    ReplyDelete
  2. tiefazatie:
    gud luck dear..mcm mana nak buang?..alaaa tak reti la..huhu

    Y@D@M:
    esok akan diumumkan..tunggu~~~~

    ReplyDelete